.

Mieszanki przyprawowe do produkcji wyrobów garmażeryjnych

NAZWA PRODUKTU
MASA OPAKOWANIA
DOZOWANIE
KLOPS ZAPIEKANY
Gotowa mieszanka przypraw do produkcji wyrobów typu Klops.
Tradycyjny smak klopsów domowych.
2,00; 10,00 kg
10–12 g/kg masy
PASZTET O SMAKU BOROWIKA
Mieszanka przypraw do produkcji pasztetów
Intensywny aromat grzybów leśnych
2,00; 10,00 kg
10 g/kg masy
PASZTET DELIKATESOWY
Mieszanka przypraw do produkcji pasztetów.
2,00; 10,00 kg
10–12 g/kg masy
CZOSNKOWO–PIEPRZOWA
Gotowa mieszanka przypraw z grubo łamanym pieprzem.
Intensywna i aromatyczna.
Nie zawiera glutaminianu sodu
2,00; 10,00 kg
wg uznania
PASZTET DROBIOWY
Mieszanka przypraw do produkcji pasztetów
2,00; 10,00 kg
8–10 g/kg masy
PASZTET WIEJSKI
Mieszanka przypraw do produkcji pasztetów. Widoczne
grysy warzywne (marchew, seler, czosnek, natka pietruszki).
Nie zawiera glutaminianu sodu
2,00; 10,00 kg
10–15 g/kg masy
ROSOŁEK
Gotowa mieszanka przypraw i aromatów
o delikatnej, lekko bulionowej nucie.
2,00; 10,00 kg
6–8 g/kg masy
SALCESON DOMOWY
Gotowa mieszanka przypraw do produkcji salcesonu typu
domowego. Intensywny smak czosnku, pieprzu i majeranku.
2,00; 10,00 kg
15 g/kg masy
SALCESON DOMOWY COMBI
Mieszanka żelująca do produkcji salcesonów.
Intensywny smak czosnku, pieprzu i majeranku.
15,00 kg
5,00 kg/30 l wody
SALCESON WŁOSKI
Gotowa mieszanka przypraw do produkcji salcesonu włoskiego.
2,00; 10,00 kg
15 g/kg masy