.

Preparaty do kutrowania

NAZWA PRODUKTU
MASA OPAKOWANIA
DOZOWANIE
EMULGATOR
Ekonomiczny emulgator oparty na mono i di-glicerydach kwasów
tłuszczowych do pasztetów, pasztetowych i wyrobów
z wysoką zawartością tłuszczu.
10,00 kg
5–7 g/kg masy
EMULGATOR P
Wysokiej jakości emulgator oparty na mono i di-glicerydach
kwasów tłuszczowych do pasztetów, pasztetowych i wyrobów
z wysoką zawartością tłuszczu.
Szczególnie polecany do wyrobów o wyższej wydajności.
10,00 kg
3–5 g/kg masy
EMULGATOR T
Ekonomiczny emulgator oparty na mono i di-glicerydach kwasów
tłuszczowych do pasztetów, pasztetowych i wyrobów
z wysoką zawartością tłuszczu.
10,00 kg
5-7 g/kg masy
KUT MAX
Ekonomiczny preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych
oraz wędlin średniorozdrobnionych.
Przyrost do 40%
15,00 kg
5 g/kg masy
KUT MAX C
Ekonomiczny preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych
oraz wędlin średniorozdrobnionych.
Przyrost do 40%
15,00 kg
15 g/kg masy
KUT MAX D
Ekonomiczny preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych
oraz wędlin średniorozdrobnionych.
Przyrost do 40%
15,00 kg
15 g/kg masy
KUTER MIX
Preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych
oraz wędlin średniorozdrobnionych.
Przyrost 30–40%
15,00 kg
5 g/kg masy
HAM PLUS K
Wysokiej jakości preparat funkcjonalny do wyrobów
kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych.
Zawiera białko zwierzęce wieprzowe
Przyrost do 50%
10,00 kg
8 g/kg masy
HAM PLUS C
Bezfosforanowy preparat funkcjonalny
do wyrobów kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych.
Przyrost do 30%
12,00 kg
15 g/kg masy
PEKLOMIX K–1
Kompletny preparat funkcjonalny do wyrobów
kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych.
Przyrost do 30%
15,00 kg
15 g/kg masy
PEKLOMIX K–5
Kompletny preparat funkcjonalny do wyrobów
kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych.
Przyrost do 50%
15,00 kg
15 g/kg masy