EMULGATOR | ||
Ekonomiczny emulgator oparty na mono i di-glicerydach kwasów tłuszczowych do pasztetów, pasztetowych i wyrobów z wysoką zawartością tłuszczu. |
||
EMULGATOR P | ||
Wysokiej jakości emulgator oparty na mono i di-glicerydach kwasów tłuszczowych do pasztetów, pasztetowych i wyrobów z wysoką zawartością tłuszczu. Szczególnie polecany do wyrobów o wyższej wydajności. |
||
EMULGATOR T | ||
Ekonomiczny emulgator oparty na mono i di-glicerydach kwasów tłuszczowych do pasztetów, pasztetowych i wyrobów z wysoką zawartością tłuszczu. |
||
KUT MAX | ||
Ekonomiczny preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych. Przyrost do 40% |
||
KUT MAX C | ||
Ekonomiczny preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych. Przyrost do 40% |
||
KUT MAX D | ||
Ekonomiczny preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych. Przyrost do 40% |
||
KUTER MIX | ||
Preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych. Przyrost 30–40% |
||
HAM PLUS K | ||
Wysokiej jakości preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych. Zawiera białko zwierzęce wieprzowe Przyrost do 50% |
||
HAM PLUS C | ||
Bezfosforanowy preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych. Przyrost do 30% |
||
PEKLOMIX K–1 | ||
Kompletny preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych. Przyrost do 30% |
||
PEKLOMIX K–5 | ||
Kompletny preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych. Przyrost do 50% |
.