.

Aromaty i mieszanki przyprawowe do wędzonek

NAZWA PRODUKTU
MASA OPAKOWANIA
DOZOWANIE
AROMAT CZOSNKU
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT CZOSNKU STRONG
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT DYMU STRONG
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT GAŁKI MUSZKATOŁOWEJ
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT GAŁKI MUSZK. STRONG
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT GRZYBÓW LEŚNYCH
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT KOLENDRY
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT KURCZAKA STRONG
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT MAGGI STRONG
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT MAJERANKU
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT MIĘSNY
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT PIEPRZU
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT PIEPRZU STRONG
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT WOŁOWINY STRONG
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT TYROLSKI STRONG
2,00; 10,00 kg
Wg uznania
AROMAT DĘBICKIEJ
Mieszanka aromatów przypraw.
Idealny dodatek smakowy do kiełbas, szynek, pieczeni.
2,00; 10,00 kg
od 5 g/kg masy
AROMAT DĘBICKIEJ BG
Mieszanka aromatów przypraw.
Idealny dodatek smakowy do kiełbas, szynek, pieczeni.
Nie zawiera glutaminianu sodu.
2,00; 10,00 kg
od 5 g/kg masy
AROMAT SOLANKOWY K–1
Mieszanka aromatów przypraw.
Smak szynki tradycyjnej z nutą czosnku, pieprzu i majeranku.
2,00; 10,00 kg
od 5 g/kg masy
AROMAT SZYNKOWY
Mieszanka aromatów przypraw.
Idealny dodatek smakowy do kiełbas, szynek, pieczeni.
2,00; 10,00 kg
od 5 g/kg masy
AROMAT SZYNKOWY BG
Mieszanka aromatów przypraw.
Idealny dodatek smakowy do kiełbas, szynek, pieczeni.
Nie zawiera glutaminianu sodu.
2,00; 10,00 kg
od 5 g/kg masy
MAGGI W PROSZKU
Mieszanka aromatów przypraw.
Idealny dodatek smakowy do kiełbas, szynek, pieczeni,
bulionów, sosów. Zastępuje maggi w płynie.
Nie zawiera glutaminianu sodu.
2,00; 10,00 kg
od 5 g/kg masy lub
1 kg/9 litrów wody
SMAK INTENSIV
Komponent smakowy, wzbogaca smak
każdego wyrobu.
2,00; 10,00 kg
od 3–5 g/kg masy
SMAK INTENSIV BG
Komponent smakowy, wzbogaca smak każdego wyrobu
Nie zawiera glutaminianu sodu.
10,00 kg
8 g/kg masy
SMAK SZYNKI BG
Mieszanka aromatów do wyrobów wędzonych.
Smak tradycyjnej szynki parzonej.
Nie zawiera glutaminianu sodu
2,00; 10,00 kg
6–8 g/kg masy
SMAK SZYNKI
Mieszanka aromatów do wyrobów wędzonych.
Smak tradycyjnej szynki parzonej.
2,00; 10,00 kg
6–8 g/kg masy
SMAK SZYNKI DROBIOWEJ
Mieszanka aromatów do produkcji wyrobów
z drobiu. Maskuje niepożądane posmaki.
2,00; 10,00 kg
6–8 g/kg masy
SMAK SZYNKI DROBIOWEJ BG
Mieszanka aromatów do produkcji wyrobów
z drobiu. Maskuje niepożądane posmaki.
Nie zawiera glutaminianu sodu
2,00; 10,00 kg
6–8 g/kg masy