HAM PLUS E–1 | ||
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych jednomięśniowych. Nie zawiera białka sojowego Nastrzyk do 50% |
||
HAM PLUS | ||
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych. Nie zawiera białka sojowego Nastrzyk do 40-50% |
||
HAM PLUS 40 | ||
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych. Nastrzyk 40–50% |
||
HAM PLUS 40 BZ | ||
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych. Nie zawiera białka sojowego Nastrzyk 40–50% |
||
HAM PLUS 60 | ||
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych. Nastrzyk 65–70% |
||
HAM PLUS 60 BZ | ||
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych. Nie zawiera białka sojowego Nastrzyk 40–50% |
||
HAM PLUS 70 | ||
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych. Nastrzyk 70–75% |
||
HAM PLUS 80 | ||
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych. Nastrzyk 80–85% |
||
HAM PLUS Z 100 DO DROBIU | ||
Kompletny preparat do sporządzania solanek zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych wysokowydajnych. Nie zawiera białka sojowego |
||
HAM PLUS B–1 DO BOCZKU | ||
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych do boczków wędzonych-parzonych. Smak tradycyjnego boczku wędzonego Nastrzyk 30-40% |
||
HAM PLUS S (SUROWE-WĘDZONE) | ||
Kompletny, aromatyczny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych do wyrobów surowych–wędzonych. Smak tradycyjnej szynki wędzonej Nastrzyk do 40% |
||
HAM PLUS SZYNKA KRUCHA | ||
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych do wyrobów wędzonych–parzonych. Nie zawiera białka sojowego Nastrzyk do 40% |
||
HAM PLUS SZYNKA FIRMOWA | ||
Kompletny, aromatyczny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych i zalewowych do wyrobów parzonych/pieczonych „na szaro”. Nie zawiera białka sojowego Nastrzyk do 50% |
||
HAM PLUS C SZYNKA BG | ||
Kompletny, aromatyzowany preparat do sporządzania solanek nastrzykowych i zalewowych do wyrobów wędzonych–parzonych. Nie zawiera fosforanów i glutaminianu sodu Nastrzyk do 50% |
||
HAM PLUS SZYNKA BG | ||
Kompletny, aromatyzowany preparat do sporządzania solanek nastrzykowych i zalewowych do wyrobów wędzonych–parzonych. Nie zawiera glutaminianu sodu Nastrzyk do 50% |
.