.

Solanki nastrzykowe

NAZWA PRODUKTU
MASA OPAKOWANIA
DOZOWANIE
HAM PLUS E–1
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych
i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych jednomięśniowych.
Nie zawiera białka sojowego
Nastrzyk do 50%
12,00 kg
4,00 kg/100 litrów solanki
HAM PLUS
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych
i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych.
Nie zawiera białka sojowego
Nastrzyk do 40-50%
12,00 kg
4,00 kg/100 litrów solanki
HAM PLUS 40
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych
i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych.
Nastrzyk 40–50%
12,00 kg
6,00 kg/100 litrów solanki
HAM PLUS 40 BZ
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych
i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych.
Nie zawiera białka sojowego
Nastrzyk 40–50%
12,00 kg
6,00 kg/100 litrów solanki
HAM PLUS 60
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych
i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych.
Nastrzyk 65–70%
12,00 kg
6,00 kg/100 litrów solanki
HAM PLUS 60 BZ
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych
i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych.
Nie zawiera białka sojowego
Nastrzyk 40–50%
12,00 kg
6,00 kg/100 litrów solanki
HAM PLUS 70
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych
i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych.
Nastrzyk 70–75%
12,00 kg
6,00 kg/100 litrów solanki
HAM PLUS 80
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych
i zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych.
Nastrzyk 80–85%
12,00 kg
6,00 kg/100 litrów solanki
HAM PLUS Z 100 DO DROBIU
Kompletny preparat do sporządzania solanek
zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych wysokowydajnych.
Nie zawiera białka sojowego
10,00 kg
25 g/kg masy
HAM PLUS B–1 DO BOCZKU
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych
do boczków wędzonych-parzonych.
Smak tradycyjnego boczku wędzonego
Nastrzyk 30-40%
13,50 kg
4,50 kg/100 litrów solanki
HAM PLUS S (SUROWE-WĘDZONE)
Kompletny, aromatyczny preparat do sporządzania solanek
nastrzykowych do wyrobów surowych–wędzonych.
Smak tradycyjnej szynki wędzonej
Nastrzyk do 40%
12,00 kg
6,00 kg/100 litrów solanki
HAM PLUS SZYNKA KRUCHA
Kompletny preparat do sporządzania solanek nastrzykowych do
wyrobów wędzonych–parzonych.
Nie zawiera białka sojowego
Nastrzyk do 40%
17,00 kg
7,50 kg/100 litrów solanki
HAM PLUS SZYNKA FIRMOWA
Kompletny, aromatyczny preparat do sporządzania solanek
nastrzykowych i zalewowych do wyrobów parzonych/pieczonych „na szaro”.
Nie zawiera białka sojowego
Nastrzyk do 50%
13,50 kg
4,50 kg/100 litrów solanki
HAM PLUS C SZYNKA BG
Kompletny, aromatyzowany preparat do sporządzania solanek
nastrzykowych i zalewowych do wyrobów wędzonych–parzonych.
Nie zawiera fosforanów i glutaminianu sodu
Nastrzyk do 50%
15,00 kg
5,00 kg/100 litrów solanki
HAM PLUS SZYNKA BG
Kompletny, aromatyzowany preparat do sporządzania solanek
nastrzykowych i zalewowych do wyrobów wędzonych–parzonych.
Nie zawiera glutaminianu sodu
Nastrzyk do 50%
15,00 kg
5,00 kg/100 litrów solanki