HAM PLUS K | ||
Wysokiej jakości preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych. Zawiera białko zwierzęce wieprzowe Przyrost do 50% |
||
HAM PLUS C | ||
Bezfosforanowy preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych. Przyrost do 30% |
||
PEKLOMIX K–1 | ||
Kompletny preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych. Przyrost do 30% |
||
PEKLOMIX K–5 | ||
Kompletny preparat funkcjonalny do wyrobów kutrowanych oraz wędlin średniorozdrobnionych. Przyrost do 50% |
||
HAM PLUS Z (ZALEWOWA) | ||
Wysokiej jakości preparat do sporządzania solanek zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych wysokowydajnych. Ekonomiczny w dozowaniu |
||
HAM PLUS Z COMBI | ||
Wysokiej jakości preparat do sporządzania solanek zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych wysokowydajnych. |
HAM PLUS Z 100 DO DROBIU | |
Wysokiej jakości preparat do sporządzania solanek zalewowych do wyrobów wędzonych-parzonych wysokowydajnych. Nie zawiera białka sojowego |
.